Partnereink

KÉSZ Kft.

A szerkezetépítő és -szerelő az épületek teherhordó szerkezetét építi, valamint épületek, építmények acél- és vasbetonból készült tartószerkezeti vázainak összeszerelését, rögzítését, felállítását és bontását végzi.

Rendszerzsaluzatot épít, betonacélt szerel, valamint helyszíni beton és vasbeton munkát végez.

Ipari homlokzatburkolatokat és tetőlemezelést készít. Építész, statikus terveket olvas, ismeri a korszerű épületszerkezeti anyagokat, azok főbb jellemzőit és a beépítésükhöz szükséges technológiai folyamatokat.

Csapatban dolgozva maradandó, látványos szerkezeteket alkot, szívesen dolgozik magasban és a szabadban is.

Mercedes Benz

A gépjármű mechatronikus a gépjárművek sorozatgyártásában a gyártósorról lekerülő új autó műszaki átvételénél, vagy a járműjavításban végzi feladatait. Munkája során a gépjármű mechanikus és elektronikus rendszereinek minőségét ellenőrzi, kiszűri és megjavítja, vagy megjavíttatja az előforduló hibákat, előkészíti a gépjárművet értékesítésre.

A járműkarosszéria előkészítő, felületbevonó feladata gépjárművek karosszériáinak felületkezelése, ipari rendszerű fényezése. Tevékenységét az ipari fényezési technológiák alkalmazásával önállóan, a járműkarosszéria felületkezelési előírásai szerint végzi. Közvetlenül részt vesz a felületkezelési folyamat alkalmazásán keresztül a minőségre vonatkozó szabványok betartásában és a technológiai folyamatok, a minőségbiztosítás, a munkabiztonság és a környezetvédelem folyamatos korszerűsítési tevékenységeiben.